Nyheter

Infoblad, mars 2023

Energiförbrukningen går ner


Samtidigt som elpriserna går upp, visar fastighetens diagram att användningen går ner. Tack vare medlemmars nedskruvning av element, minskade tvättar och noggrannhet i att stänga dörrarna har elbudgeten kunnat hållas.

Samtidigt går styrelsen grundligt igenom alla utgifter för att se hur vi på bästa sätt kan möta föreningens framtida räntor (binds om först 2024).


Ingen ändring av sopkärl

 
För att möta det ökade trycket på wellpappåtervinningen i föreningen föreslog en motion under årsstämman en revidering av våra sopkärl.

 
Beslut fattades att frågan skulle utvärderas och efter dialog med Renova, som tittade i vår sopplogg, rekommenderade de att vi behåller den struktur vi har idag.

Städdag 15 april – från 10.00

 

Äntligen börjar det bli dags för grillarna att krypa ut på gårdarna och för oss att damma av ett par timmar i föreningens tjänst.

Vi ses kl 10.00 och lagom till lunch bjuder föreningen på grillad korv med bröd.

 En mindre container kommer beställas för den som har bråte och annat (ej elektronik eller farligt avfall) att bli av med.

 

Julia Román – föreningens
nya trädgårdsmästare

 
Ny in i styrelsen och med en skräddarsydd roll. Varmt välkommen säger vi till föreningens trädgårdsmästare, Julia Román.

 – Stort tack, tanken är att fortsatt hålla det lättskött och snyggt. Tillsammans gör vi vår utemiljö levande.

 Med hjälp och förslag från oss alla ansvarar Julia, som till vardags arbetar på park- och naturförvaltningen i Göteborg stad, alltså för våra växters välmående.

Julia bor i trapp 7 och ni möter henne på städdagen.