Nyheter

Nyhetsbrev April

Vi vill uppmärksamma er på att huset inte längre kommer ha ComHem som leverantör för TV-tjänst från och med 1 mars 2019. Bredbandsbolaget blir ny leverantör. 

Det nya avtalet kommer innebära att månadsavgiften för TV sänks från 103kr/lgh till 89kr/lgh. Internetuppkopplingen kommer också förhoppningsvis att bli snabbare, då vi redan till sommaren kommer få en ökad hastighet på 250Mbit istället för tidigare 100MBit, detta till en oförändrad kostnad för föreningen. Med Bredbandsbolaget som leverantör får vi också tillgång till sändningar i HD samt stream för att se TV på dator, mobil, AppleTV etc. Kanalutbudet blir i stort sett oförändrat. Med Bredbandsbolaget kommer Eurosport och Discovery att ingå, men inte FOX, TLC och Lokalkanalen. Mer information kommer när det börjar närma sig. Detta innebär att du behöver säga upp eventuella abonnemang om du har en box kopplad till nuvarande ComHem.

 

Vi uppmanar också samtliga bostadsgäster att kontrollera era klaffventiler i lägenheten. Det bör finnas en i varje rum (förutom i hallen). I vissa fall kan dessa vara övermålade eller inte går att reglera av andra anledningar. Om så är fallet bör du göra en felanmälan till HSB eller på egen hand se till att klaffventilerna fungerar. Alla ska vara öppna för att ventilationen ska fungera. Under våren/sommaren kommer en OVK att genomföras i samtliga lägenheter. OVK står för obligatorisk ventilationskontroll och utförs regelbundet av en certifierad besiktningsman för att kontrollera att inomhusklimatet är bra och att ventilationen fungerar. 

 

Gör felanmälan här: https://www.hsb.se/goteborg/felanmalan/